Realparkin tarina

RealParkin sijainti on vetovoimainen

RealPark toimitila-alue sijaitsee Suomen logistisessa keskipisteessä, Tampereen seutukunnan eteläisessä portissa.

Paikka Helsinki-Tampere moottoritien liittymässä mahdollistaa RealParkin toimijoille erittäin hyvän näkyvyyden ja saavutettavuuden. Ympärillä olevan Marjamäen teollisuusalueen yli 300 kaupan, teollisuuden, palvelun ja logistiikan toimijoiden yritykset luovat ympärilleen luontaista kysyntää. Alueella vierailee vuosittain yli 8.000.000 kävijää. Tampereen seutukunta on Suomen ”kakkoskasvukeskus” kasvavien asukasmäärien, yliopistojen ja voimakkaan infrarakentamisen myötä. Seutukunnan suunnittelun painopiste on eteläisessä suunnassa.

Em. sijainnin ja elinvoiman antamat hyödyt koituvat RealParkin toimijoiden hyväksi. Paikka on mitä parhain yritystoiminnan tuloksellisuudelle ja kasvulle.

 

RealPark yhdistää toimijoiden synergiahyödyt

RealParkin ainutlaatuinen toteutuskonsepti varmistaa alueen toimijoiden keskinäisen synergiahyödyn toteutumisen. Alueelle on sijoittunut useita teknisen kaupan, kuljetuksen, konekaupan, autokaupan sekä muiden palveluiden toimijoita. Palveluihin kuuluvat myös ruokailu- ja edustustilavuokraustoiminnot.

Erilaisten toistuvien tapahtumien ansiosta RealParkin alueen asiakkaiden määrä kasvaa kaiken aikaa. RealParkin konseptissa on varauduttu tapahtumajärjestelyihin rakennusten ja maa-alueiden suunnitelmien kautta. Mm. huhtikuussa 2017 Mansen Mörinöiden yleisömäärä ylitti RealParkissa kahden päivän aikana yli 10.000 hengen rajan

 

RealPark nostaa yritystoimintasi uuteen kukoistukseen!

Kun yrityksesi kaipaa kunnon tiloja, joissa yhdistyvät hyvä logistiikka, synergiahyödyt sekä modernit tilat, RealPark tarjoaa ne Sinulle.

Tule neuvottelemaan. Räätälöidään Sinun yritystoiminnallesi juuri sopivat tilat.

 

mmö 303mm_skaalattu

mmö 649m_skaalattu